Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

U Kanjiži predstavljene kreditne linije Razvojnog fonda APV

2020-02-27
19:58
2020-02-28
09:40
Forrás
Pannon RTV
Fond ima otvorenih 13 kreditnih linija. Za kreditne linije mogu da konkurišu registrovani poljoprivredni proizvođači. Zainteresovani detaljnije informacija mogu da pronađu na stranci www.rfapv.rs.

Trenutno poljoprivrednici mogu konkurisati za dugoročne kredite za kupovinu nove poljoprivredne mehanizacije, kupovinu zemljišta, kupovinu trajnih dobara, razvoj seoskog turizma, kupovinu nove opreme i sistema za navodnjavanje i ulaganja u poljoprivredu i investicije.

U slučaju kratkoročnih kredita, može se tražiti podrška za nabavku obrtnih sredstava.Konkurisati mogu poljoprivredni proizvođači registrovani za kreditne linije. Svi zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti na sajtu www.rfapv.rs.

Dejan Slavujević, saradnik, Razvojni fond APV: „Došli smo u Kanjižu da predstavimo 13 kreditnih linija u dva segmenta, što znači da je za jedno pravno lice predviđeno 6 kreditnih linija, isto kao i za preduzetnike, i 7 kreditnih linija za poljoprivredne proizvođače u poljoprivredi. Poređenja radi, ima dosta novosti u odnosu na prošlu godinu, u smislu da su po mom mišljenju krediti sada najpovoljniji na tržištu kada se uzimaju dugoročni krediti na sedam godina sa grejs periodom od dve godine."

Kanjiža
kreditne linije
Fond za razvoj Vojvodine

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Vučić: uvodimo nove mere

Predsednik Aleksandar Vučić saopštio: pooštrava se zabrana kretanja za vikend ali i kućni ljubimcima je vraćen termin za šetnju.

1171 zaraženih koronavirusom u Srbiji

Zaraza je dijagnostikovana kod 111 ljudi u jednom danu. Testirano je 637 osoba, od tog broja je kod 526 osoba test bio negativan. Dosad je ukupno kod 5008 osoba urađen test