Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

U nedelju takođe granični prelaz "Horgoš 2-Reske 2" radi samo po režimu za izlazak iz Mađarske

2022.07.02
20:10
Forrás
MTI
U cilju ubrzanja izlaska, samo putnici koji izlaze iz Mađarske će u nedelju, odnosno sutra moći da koriste granični prelaz na magistralnom putu "Horgoš 2-Reske 2", objavila je Policijska uprava županije Čongrad-Čanad.

Prema navodima u saopštenju, u nedelju će od 7 do 19 časova na tom graničnom prelazu biti obustavljen saobraćaj na ulazu iz Srbije, dok će se saobraćaj na graničnom pelazu na autoputu odvijati normalno, u oba pravca, bez izmena.

Cilj policijske uprave županije Čongrad-Čanad i partnerskih organa sa srpske strane je da se smanji vreme čekanja na graničnom prelazu Reske tako što će se povećavati broj izlaznih traka, napisali su.

Reske
granični prelaz

Slične vesti

Najnovije

12:08, Frissítve: 12:18

Doprinos ograničenja

Majstorska radionica Međunarodne umetničke kolonije „9+1" u Staroj Moravici organizovana je 20. put. Tema ovogodišnjeg stvaralačkog kampa je: Doprinos ograničenja.
08:14, Frissítve: 09:45

Šta znači zeleno daljinsko grejanje?

Ekološki prihvatljivo, zeleno daljinsko grejanje postaje sve više rasprostranjeno u međunarodnoj praksi, uglavnom u Zapadnoj Evropi, ali već vidimo dobre prakse koje se primenjuju u zemljama u okruženju Srbije.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.