Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

U Novom Sadu broj zaražene dece blizu četiri stotine

2021.09.17
12:31
2021.09.17
17:16
Forrás
Magyar Szó
Grad je još pre nedelju dana saopštio da ni jedan razred nije morao da pređe na nastavu na daljinu.

U Novom Sadu je 379 dece zaraženo korona virusom, ali je stotine mladih ljudi stavljeno u izolaciju, saznaje portal 021.rs. Grad je još pre nedelju dana saopštio da ni jedan razred nije morao da pređe na nastavu na daljinu, te da je među učenicima registrovano samo nekoliko zaraženih, ali sada se broj pacijenata znatno povećao.

Prema službenim podacima, poznato je da je među decom vrtićkog uzrasta u gradu zaraženo sedam mališana, dok je njih 31 u izolaciji.

U Novom Sadu je prema najnovijim podacima zabeleženo ukupno 432 nova slučaja korona virusa, dok se je Vojvodini broj zaraženih dostigao brojku od 1.450 lica. Trenutno je u pokrajini 14.066 aktivnih infekcija. Institut za javno zdravlje Vojvodine trenutnu epidemiološku situaciju ocenjuje kao vanrednu u 43 opštine, a u dve opštine je situacija ocenjena kao nepovoljna.

Novi Sad
korona virus
deca

Najnovije

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.