Ugrás a tartalomra

U Novom Sadu će biti održan Međunarodni sajam lova i ribolova

2022.09.22
18:32
2022.09.22
20:47
Forrás
Pannon RTV
U periodu od 28. septembra do 2. oktobra, odnosno od sledeće srede do subote, na prostoru Novosadskog sajma biće održan 54. Međunarodni sajam lova i ribolova, kao i Sajam ekologije.

Ove manifestacije pružaju odlično poslovno okruženje za prodaju i povezivanje.

Slobodan Cvetković, direktor Novosadskog sajma: „Pripremili smo, pored standardnog izlagačkog dela u Hali 1, gde su svi ovi segmenti, koji su pre svega vezani za lov, i sami znate, odnosno lovci znaju, da je sad priprema za ključni deo lovačke sezone, da kreće od 15. oktobra, znači idealan trenutak da se opreme, da sa svim popustima, svim mogućim povoljnostima koji naši izlagači obezbeđuju, da se ovde pripreme za lovnu sezonu. Takođe tu je i Sajam ekologije, koji će u dvorištu imati reciklažno ostrvo, neka vrsta edukacije za najmlađe i za nas, s obzirom na to da ekologija dobija poseban značaj u našim životima.”

sajam lova i ribolova
Slobodan Cvetković

Najnovije

Najčitanije

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Da li će se ove godine saditi više soje?

Poljoprivrednici se žale na sušu, koja je vrlo neuobičajena za ovo doba godine. Prema vremenskim pokazateljima, u poređenju sa prosekom od poslednjih pedesetak godina, za trećinu manje padavina je bilo u mesecu februaru i martu.