Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Óvári Dániel

U Novosadskom pozorištu za vikend mjuzikl „Kapetan Nemo“

2023.09.13
17:00
2023.09.13
17:11
Forrás
Panon RTV
U Novosadskom pozorištu je održana konferencija za novinare povodom predstavljanja porodičnog mjuzikla prema romanu Žila Verna pod nazivom „20.000 milja pod morem“.

Predstava će biti izvedena kao porodični mjuzikl na pozornici Novosadskog pozorišta. Adaptaciju i stihove je napisao dramaturg Robert Lenard. Kompozitori su David Klem i Ervin Ereš. Predstavu je režirao Zoltan Puškaš. Premijera će biti igrana u subotu u 19 sati.

Zoltan Puškaš, reditelj: „Ovu predstavu smatram važnom jer smo nastojali da zadovoljimo publiku i mlade gledaoce, ali smo u isto vreme hteli da govorimo o njenoj dubini. To je vrlo važno jer se vode ratovi, što je jedna od centralnih tema ove predstave, zbog čega Nemo odlučuje da nastaviti život pod morem.”

Kapetan Nemo
pozorište
Novi Sad

Najnovije

12:47, Frissítve: 16:49

Ovako vide Mađare u svetu

Rihard Robert Kiš, dobitnik nagrade Prima Primissima za turističko novinarstvo, u ponedeljak posle podne u biblioteci „Jožef Atila“ u Kanjiži predstavio je četvrto prošireno izdanje svoje knjige „Ovako vide Mađare u svetu“.
15:55, Frissítve: 17:28

Sastali se Orban i Dodik u Budimpešti

Mađarski premijer Viktor Orban je primio u karmelićanskom samostanu Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske. Viktor Orban je rekao da Mađarska na Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku gleda kao na svoje časne komšije.

Najčitanije

Dan bećara na Šupljaku

Kada se govori o Danu bećara na Šupljaku, onda je prva asocijacija dobro raspoloženje, ukusna hrana i mnoštvo zanimljivih dešavanja.