Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

U Vojvodini je zbrinuto više od 200 obolelih od koronavirusa

2020.05.04
14:13
2020.05.04
22:06
U Novom Sadu, na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, zbrinuto je 9-oro zaraženih mališana, od kojih je dvoje u ovoj ustanovi zajedno sa svojim majkama.

U vojvođanskim bolnicama je trenutno zbrinuto više od dve stotine obolelih od koronavirusa, što je za deset više nego u nedelju. U Novom Sadu, u Kliničkom centru Vojvodine leči se 53 pacijenta, od kojih je pet priključeno na respirator. U Opštoj bolnici u Pančovu ima 84 pacijenta sa koronavirusom, od kojih je dvoje na respiratoru. Trenutno je u hali Novosadskog sajma 37 osoba sa blagim simptomima. U Banji Junaković u Apatinu je smešteno 50 ljudi.

Novi Sad
Vojvodina
koronavirus
bolest
pacijenti

Najnovije

17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.
16:09, Frissítve: 16:14

Izložba umetničkih fotografija u Bečeju

U Galeriji "Krug" u Gradskom pozorištu u Bečeju je otvorena izložba fotografija pod nazivom "Dijalog". Na izložbi zainteresovani mogu da pogledaju fotografije Olivije Erdelji iz Bačkih Vinograda i Lasla Justina iz Bečeja.
19:25

Učinimo sve da epidemija ne ojača ponovo!

Epidemiološka situacija u Srbiji se pogoršava - u poslednje dve nedelje raste broj novozaraženih i broj pacijenata koji se nalaze na bolničkom lečenju, stoji u saopštenju Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.