Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Učenici iz Sente posetili Mađarsku

2019.08.02
20:44
Forrás
Pannon RTV
Zahvaljujući lokalnoj samoupravi đaci iz Sente učestvovali na kampovima i stekli nove prijatelje u bratskim gradovima Godolo i Budavaru.

Posetu senćanskih učenika Mađarskoj podržala je lokalna samouprava. Učenici su posetili Godolo i Budavar i o dešavanjima su javnost obavestili direktorka osnovne škole "Stevan Sremac" Žužana Urban i sami đaci. Poziv na kampove došao je od ratskih gradova, a đaci kažu da su imali mnogo doživljaja i da su upoznali puno novih prijatelja. Domaćini su im priredili raznolike programe. Između ostalog su bili u zabavnom parku, a okupali su se i u Balatonu.

Mađarska
Senta
učenici
Godolo
Budavar
bratski gradovi
Žužana Urban
poseta
samouprava

Najnovije

Najčitanije

Turistički letovi balonima

Projekat Srpska Kapadokija ima izuzetan turistički značaj ne samo za lokalnu samoupravu Inđije već i za Srbiju i ceo region, kažu nadležni.

Sudar autobusa i automobila u Šapcu

Autobus koji je prevozio decu iz Futoga, koja su krenula na ekskurziji u Tršić, sudario se sa automobilom, rečeno je RTS-u u policiji. Kod desetoro dece i vodiča konstatovane su lakše telesne povrede u šabačkoj bolnici. Uhapšen je vozač automobila.

Moždano razmrdavanje u Bačkoj Topoli

Vojvođansko finale kviza „QuizNight“ na koji je došla 21 ekipa održano je u Bačkoj Topoli. Zabavna društvena igra sve je popularnija na našim prostorima.