Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Uskršnja čestitka Ištvana Pastora

2021.04.29
19:25
Forrás
Pannon RTV
Želimo da svi pravoslavni vernici proslave pravoslavni Uskrs u miru, veri, zdravlju i ljubavi u srcu – napisao je Ištvan Pastor u svojoj svečanoj čestitci.

Predsednik Skupštine AP Vojvodine je poželeo dobro zdravlje svima koji slave i njihovim porodicama. Naglasio je da međusobna podrška i solidarnost uzdižu dušu i čine nas bogatijima. Srećan Uskrs, Hristos Vaskrese – napisao je Ištvan Pastor u svojoj čestitci.

religija
Uskrs
Ištvan Pastor

Najnovije

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.