Ugrás a tartalomra
Extreme man versenyen a sportolók
Aleksandar Malagurski

Uspeh triatlonaca Subotice

2019-08-12
19:52
2019-08-12
22:11
Forrás
Pannon RTV
Triatlonci Subotice uspešno su učestvovali na ovogodišnjem Extrememan – Iron man triatlonu, koji se održao po 30. put u mađarskom gradu Nađatad.
A szabadkai „Vasemberek” Nagyatádon

Članovi triatlon kluba Titan i ARK Tron su u ekstremnim uslovima savladali teren. Sportisti su na 37 stepeni Celzijusa preplivali 3.800 metara, 180 kilometara vozili bicikl i na kraju istrčali 42 kilometra maratona. Dejan Kakonji je po sedmi put završio ovaj dugoprugaški triatlon. Đerđ Telek po peti put, a Aleksandar Malagurski po prvi put je zaslužio titulu „gvozdenog" čoveka.

Biciklin a szabadkai sportoló

Neverovatne dužine najbrže je prevalio Ivan Pivarčik koji je sa vremenom od 10 sati i 48 minuta srušio i dosadašnji subotički rekord. Dosadašnji rekorder Janoš Vero je zbog probušene gume odustao od takmičenja. Inače, četvorostruki „Ironman" je 2004. godine postavio lokalni rekord.

A szabadkai triatlonosok

Takmičenje u Nađatadu završila je i dvočlana ekipa zvana „Beasts" u štafetnoj trci Jamanta Šafranj i Saša Stojanović na cilj su stigli nakon 10 časova i 46 minuta.

triatlon
Nađatad
Extrememan
Iron man

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Kuda dalje posle osnovne škole?

U Osnovnoj školi Moša Pijade u Debeljači je 14 osmaka završilo osnovno obrazovanje u odeljenju na mađarskom nastavnom jeziku.