Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Vašar u Kanjiži!

2021.05.19
15:40
2021.05.19
17:25
Forrás
Pannon RTV
Prvi ovogodišnji vašar stoke, ručnih radova i izlagača biće održan u nedelju Kanjiži. Organizovani su i prateći programi.

Jedan od nezaobilaznih pratećih programa je i besplatno merenje visine krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi. Ove godine akcija će trajati između 8 i 10 časova.

„Više prodavaca se već javilo da bi posetilo naš tradicionalni vašar, tako da osim naših tradicionalnih prodavaca očekujemo i više izlagača. Takođe ponovo će biti merenje šećera u krvi i krvnog pritiska, ali vodili smo računa i o najmlađima, o deci, pa će biti prilike za milovanje životinja, takmičenja u spretnosti nakon kojeg će dobiti i male poklone. Sve goste radosno očekujemo i nadamo se da će nam i vreme pogodovati. Sve molim da i dalje vodimo računa o svom zdravlju i jedni o drugima, preporučuje se nošenje zaštitnih maski, na prostoru vašara biće dezinfekcije za ruke, i nastojimo da održavamo međusobni razmak" kaže Ervin Palfi, predsednik mesne zajednice Kanjiža. 

vašar
Kanjiža
Ervin Palfi

Najnovije

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.