Ugrás a tartalomra
Facebook/Orbán Viktor

Viktor Orban: politički i poslovni pregovori povodom SP u atletici i 20. avgusta

2023.08.18
13:55
Forrás
MTI
Mađarski premijer učestvovaće na brojnim zvaničnim bilateralnim sastancima povodom Svetskog prvenstva u atletici i državnog praznika 20. avgusta.

Mađarski premijer je u jutarnjoj emisiji Dobro jutro, Mađarska! Košut Radija rekao: narednih nekoliko dana Budimpeštu će posetiti turski predsednik, srpski šef države i katarski emir. Dodao je da će u zemlji biti politički prijatelji Mađarske, iz centralne Azije, kao što su Azerbejdžan, Uzbegistan, Kirgizistan i Turkmenistan, kao i mnogi biznismeni iz celog sveta, uglavnom iz centralne Evrope i Kine. On je nagovestio: vodiće se politički i poslovni pregovori, a kao premijer imaće brojne zvanične bilatelarne sastanke povodom Svetskog prvenstva i državnog praznika 20. avgusta.

Viktor Orban
Svetsko Prvenstvo
atletika

Najnovije

12:47, Frissítve: 16:49

Ovako vide Mađare u svetu

Rihard Robert Kiš, dobitnik nagrade Prima Primissima za turističko novinarstvo, u ponedeljak posle podne u biblioteci „Jožef Atila“ u Kanjiži predstavio je četvrto prošireno izdanje svoje knjige „Ovako vide Mađare u svetu“.
15:55, Frissítve: 17:28

Sastali se Orban i Dodik u Budimpešti

Mađarski premijer Viktor Orban je primio u karmelićanskom samostanu Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske. Viktor Orban je rekao da Mađarska na Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku gleda kao na svoje časne komšije.

Najčitanije

Dan bećara na Šupljaku

Kada se govori o Danu bećara na Šupljaku, onda je prva asocijacija dobro raspoloženje, ukusna hrana i mnoštvo zanimljivih dešavanja.