Ugrás a tartalomra
Pannon RTV / Archívum

Viktor Orban uskoro u Beogradu

2019-09-20
15:27
Forrás
TV Pink
U Beogradu će se uskoro u uzvratnoj poseti sastati premijer Mađarske sa predsednikom Srbije.

Vest o dolasku mađarskog premijera Viktora Orbana u uzvratnu posetu Beogradu i sastanku sa njime medijima je pružio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Prema njegovim rečima, na sastanku će se dotaći više važnih tema. Dodao je da tri člana Višegradske četvorke snažno podržava evrointegracije Srbije, ali da će se država snažno boriti i za podršku Poljske.

Aleksandar Vučić je istaknuo da je vanredno važno da predstavnik Mađarske Laslo Tročanji bude novi komesar Evropske unije zadužen za proširenje EU. Kako je rekao, mađarski kandidat je iskreni prijatelj Srbije. O mandatu predstavnika mađarskog Fidesa će Evropski parlament da odlučuje prvog oktobra.

Viktor Orban

Slične vesti

Most

12:23

Falutakarítási akció Horgoson

Mintegy 25 önkéntes gyűlt össze ma a Művelődési Ház mellett Horgoson. Füvet vágtak, gereblyéztek és szemetet szedtek. A céljuk az volt, hogy a falu egyik legforgalmasabb része megszépüljön.

Najnovije

18:29, Frissítve: 18:40

Gradi se i doteruje Martonoš

U poslednje vreme u Martonošu su ostvarene brojne investicije. Obnovljena je fasada zgrade mesne zajednice, na katoličkom groblju je izgrađena staza, a više puteva presvučeno asfaltom.

Népszerű

Najčitanije