Ugrás a tartalomra
Pixabay/Engin_Akyurt

Virus korona Srbija: na bolničkom lečenju gotovo 2.500 zaraženih

2022.01.17
16:24
Forrás
covid19.rs
U poslednja 24 časa u Srbiji je registrovano novih 12.797 slučajeva zaraze virusom korona.

Urađeno je 29.443 testiranja. Od početka epidemije smatra se da je ukupno zaraženo milion i po građana. Preminulo je 27 bolesnika, te je do sada od posledica zaraze virusom kovid 19 umrlo 13.098 osoba. Na bolničkom  lečenju je 2.478 pacijenata od kojih je 102 na respiratoru.

korona virus
Srbija

Najnovije

16:28

Istorija Srema

U organizaciji Kulturno-umetničkog društva „Petefi Šandor" u Maradiku je predstavljena knjiga Ferenca Urija „Istorija Srema".
17:02, Frissítve: 19:31

Karnevalska atmosfera u Debeljači

Na karnevalu u Debeljači je obilovalo sa lepim kostimima, ukusnim specijalitetima i puno smeha, takođe je organizovano takmičenje u kuvanju gulaša, na kojem su učestvovali gosti iz inostranstva. Na karnevalu je više od 200 dece bilo kostimizirano.

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.

Obeležava se Dan sela u Bačkim Vinogradima

Svake godine u drugoj polovini maja, od početka 1990-ih, sa manjim prekidima, se obeležava Dan sela u Bačkim Vinogradima. Svrha mu je druženje, izgradnja duha zajedništva, grupno kuvanje, bez takmičenja. Ove godine se ovčetina krčkala u koltiću.