Ugrás a tartalomra
Pixabay/mattthewafflecat

Virus korona Srbija: raste broj umrlih

2022.01.27
16:29
Forrás
covid19.rs
Od testova urađenih u poslednjih 24 časa u Srbiji gotovo svaki drugi je bio pozitivan, a iz dana u dan raste i broj preminulih od posledica zaraze.

Od urađenih blizu 36 hiljada testova, 17.674 je bilo pozitivno. Od posledica zaraze virusom korona preminulo je 40 pacijenata, a od izbijanja epidemije umrlo je ukupno 13.417 osoba. Neprekidno raste broj zaraženih na bolničkom lečenju, trenutno je u zdravstvenim ustanovama u zemlji 3.301 oboleli od kovida 19. Stanje 142 pacijenta je teško i oni se nalaze na veštačkoj reanimaciji.

virus korona
koronavirus
Srbija

Najnovije

16:28

Istorija Srema

U organizaciji Kulturno-umetničkog društva „Petefi Šandor" u Maradiku je predstavljena knjiga Ferenca Urija „Istorija Srema".
17:02, Frissítve: 19:31

Karnevalska atmosfera u Debeljači

Na karnevalu u Debeljači je obilovalo sa lepim kostimima, ukusnim specijalitetima i puno smeha, takođe je organizovano takmičenje u kuvanju gulaša, na kojem su učestvovali gosti iz inostranstva. Na karnevalu je više od 200 dece bilo kostimizirano.

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.

Obeležava se Dan sela u Bačkim Vinogradima

Svake godine u drugoj polovini maja, od početka 1990-ih, sa manjim prekidima, se obeležava Dan sela u Bačkim Vinogradima. Svrha mu je druženje, izgradnja duha zajedništva, grupno kuvanje, bez takmičenja. Ove godine se ovčetina krčkala u koltiću.