Ugrás a tartalomra
covid19.rs

Virus korona Srbija: više od dve hiljade novozaraženih, Krizni štab zaseda u četvrtak

2022.03.07
16:58
Forrás
Pannon RTV
U protekla 24 časa u Srbiji je registrovana 2.231 novoobolela osoba, navedeno je na zvaničnom portalu. Ministar zdravlja Srbije smatra da je epidemiološka situacija sve povoljnija.

U protekla 24 časa registrovana je 2.231 novoobolela osoba u Srbiji. Na osnovu izveštaja na stranici www.covid-19.rs u proteklom danu obavljeno je 13.632 testiranja. Preminulo je 26 osoba, i do sada je od posledica zaražavanja virusom korona preminulo 15.463 građana. Na bolničkom lečenju je 1.797 osoba, od kojih je 83 na respiratoru.

Vlada Srbije saopštila je da će u četvrtak od 16 časova zasedati Krizni štab. Zlatibor Lončar, ministar zdravlja izjavio je da je epidemiološka situacija u zemlji sve povoljnija.

Srbija
koronavirus
krizni štab

Najnovije

15:33, Frissítve: 17:20

Bez cigarete – bar jedan dan

U Srbiji se od duvanskih proizvoda najviše koristi cigareta i svaki treći građanin svakodnevno puši. Zabrinjava da gotovo 16 odsto pušača dnevno popuši 20 i više cigareta. Svakog dana u našoj zemlji umre 44 lica od bolesti povezanih sa pušenjem.

Najčitanije

Izvlačenje dobitnika za vikend!

Za vikend će izvući prva dva dobitnika u državnoj nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi!“. Na snagu su stupila nova pravila, igra se odvija potpuno u digitalnoj sferi, a dovoljno je poslati svega jedan račun.

Strože kazne i oduzimanje vozila

Nacrt novog zakona o bezbednosti saobraćaja donosi nekoliko noviteta, a predviđa strože kazne, privremeno oduzimanje vozila, a najavljena je i promena u obeležavanju pružnih prelaza.