Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Više mogućnosti u poljoprivredi

2018-12-13
20:03
Forrás
Pannon RTV
Subvencije za poljoprivredu značajno su porasle zahvaljujući prihvatanju budžeta za 2019. godinu.

Najviše mogućnosti otvara se u prostoru ruranog razvoja, naročito za porodična gazdinstva, rekao je Atila Juhas, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, gostujući u emisiji „Javni poslovi" Panon televizije.

„Brojke su porasle. Porasle su i mogućnosti. Više poljoprivrednika može da se javi na konkurs. Imaće mogućnosti da budu uspešni na većem broju konkursa, i biće više mogućnosti za to da poljoprivrednici konkurišu. Mogućnosti se otvaraju za sve oblasti. Pokrivena je široka oblast i u budžetu i je i proizvodnja mleka, mesa, voća i povrća. Svaka grana poljopirvrede može da konkuriše za bespovratnu pomoć za ruralni razvoj" kaže Atila Juhas, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede.

poljoprivreda
Atila Juhas
subvencije

Najnovije

21:55, Frissítve: 22:05

Vašar zanata u Temerinu

Kako se gasi vatra, kako raditi kao tv novinar? Na ova i slična pitanja su posetioci Vašara zanata u temerinskoj OŠ “Imre Kokai” dobijali odgovore.

Najčitanije

Sudar dva automobila na Majšanskom putu

Na Majšanskom putu desila se saobraćajna nezgoda u kom su se sudarila dva putnička vozila. Prema našim informacijama, u nezgodi nema povređenih ali je materijalna šteta velika.

Svečani doček za Lasla Đerea

Teniser Laslo Đere stigao je kući u Sentu. Sportista je trenutno na 31. mestu na ATP listi, a nedavno je osvojio turnir u Rio de Žaneiru.

Letnje računanje vremena od sledećeg vikenda

Prema prvobitnom predlogu Evropske komisije, kazaljke na satu u EU bi se ove godine pomerale zadnji put. Zbog tehničkih razloga to ipak nije moguće, te je utvrdjen novi datum 2021. godina.