Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Više noviteta na plaži na Tisi kod Kanjiže

2021.06.15
21:02
Forrás
Pannon RTV
Ponuda plaže na Tisi kod Kanjiže obogaćena je interaktivnim informacionim pultom, punjačima telefona, selfi-zidom, drvenim panoramskim krevetima.
Pannon RTV/Apczi Jenő

Na plaži Tise kod Kanjiže je u proteklom periodu realizovano više razvojnih projekata. Tibor Balaž je nakon dugo vremena danas otišao prvi put na plažu i kaže da se jako iznenadio novitetima i svima preporučuje da dođu na plažu.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Proširena je infrastruktura u kampingu, napravljene su parcele za aute, odvojen je prostor za šatore, ima više strujnih priključaka, postavljene su kamere i besplatni vifi. Okolina plaže je obogaćena novim elementima, panoramskim krevetima od drveta za one željne odmora, zastave i cveće, ulepšana je i okolina bazena.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Član veća zadužen za turizam i informisanje Kanjiže Žombor Ujvari kaže da je postavljen i interaktivni pult na kojem se može sufrovati sajt "Helo Kanjiža" i na kojem se nalaze sve vezano za turizam. Osim toga je jako zanimljiv novitet punjač telefona za one čiji se telefon isprazni, te mogu da ga zaključaju i ostave da se puni.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Zahvaljujući uspešnim konkursima koje je lokalna samouprava Kanjiže osvojila kod ministarstva turizma će u narednom periodu biti obnovljen šetalište kod nasipa u vrednosti 2,8 miliona dinara. U planu je postavljanje klupa, rasvete, obnova tabli i postavljanje novih kanti za otpad.

Kanjiža
plaža
Žombor Ujvari

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije