Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vraćaju se emisije „Panon RTV"-a

2022.01.14
14:27
2022.01.14
16:14
Forrás
Pannon RTV
Nakon kratke zimske pauze vraćaju se emisije „Panon RTV"-a.

Od ponedeljka se na male ekrane vraća dnevna informativna emisija „Panon TV"-a, „Javni poslovi" (Közügyek) i emisije koje se emituju nedeljno, kao što su „Sportski ponedeljak" (Sporthétfő), „Panon gazda", „Naša vera" (Hitünk), Vitraž i „Kamera snima" (Forog a kamera).

Pannon RTV

Slušaoci „Panon radija" od ponedeljka se ponovo mogu buditi uz voditelje emisije „Jutro" (Reggeli), pa će emisija „Preso" ponovo biti na programu od 10 do 16 časova. Na talase „Panon radija" se nedeljom ponovo vraća emisija „Najbolje od Jutra" (Best of Reggeli).

Emisije se vraćaju i na program Subotičkog mađarskog radija, i to „Paragraf", „Agrarni svet" (Agrárvilág) i „Ringišpil" (Körhinta).

Panon RTV
Panon televizija
Radio Panon
Subotički mađarski radio

Slične vesti

Najnovije

16:28

Istorija Srema

U organizaciji Kulturno-umetničkog društva „Petefi Šandor" u Maradiku je predstavljena knjiga Ferenca Urija „Istorija Srema".
17:02, Frissítve: 19:31

Karnevalska atmosfera u Debeljači

Na karnevalu u Debeljači je obilovalo sa lepim kostimima, ukusnim specijalitetima i puno smeha, takođe je organizovano takmičenje u kuvanju gulaša, na kojem su učestvovali gosti iz inostranstva. Na karnevalu je više od 200 dece bilo kostimizirano.

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.

Obeležava se Dan sela u Bačkim Vinogradima

Svake godine u drugoj polovini maja, od početka 1990-ih, sa manjim prekidima, se obeležava Dan sela u Bačkim Vinogradima. Svrha mu je druženje, izgradnja duha zajedništva, grupno kuvanje, bez takmičenja. Ove godine se ovčetina krčkala u koltiću.