Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Vreme se i dalje šali, oblačite se slojevito

2019-11-11
18:44
Forrás
Pannon RTV
U regionu se i dalje zadržava blago, jesenje vreme. Ne očekuju se padavine narednih dana i smenjivaće se intervali sunčanog i oblačnog perioda.

Subotičane je jutros dočekalo prijatno jesenje vreme. Uprkos sunčanom danu, preporučljivo je višeslojno oblačenje. Ove sedmice nam kišobran neće biti potreban, jer prema prognozi ne treba očekivati kišu.

U utorak se u regionu očekuje oblačno vreme. Dnevna temperatura zadržaće se na oko 14 Celzijusovih stepeni, a od srede može se očekivati više sunčanog vremena. U četvrtak će biti najtoplije, i očekuje se i 17 stepeni.

Do kraja sedmice nastavlja se sunčano, blago vreme. U subotu će se temperatura zaustaviti oko 12 podeoka, a u nedelju će biti i 16 stepeni.

Uticaj fronta za sada ne opterećuje čovekov organizam. Međutim, česte promene vremena mogu da utiču na tegobe onih koji imaju problema sa krvnim pritiskom, kao i bolestima srca i krvotoka. Osim toga, mogu se pojačati i bolovi koštanog sistema.

vreme
vremenska prognoza

Slične vesti

Najnovije

19:53, Frissítve: 20:01

Preventivni pregledi za Palićane

Osim merenja visine krvnog pritiska, nivoa šećera u krvi i holesterola, zahvaljujući novom uređaju bilo je mogućnosti i za merenje procenta masti u telu, kao i gustine koštanog i mišićnog tkiva.

Najčitanije

Stiže Mikulaš!

Negde sutra ujutru, a negde već večeras stiže Mikulaš. Deca ga željno čekaju, da vide šta je doneo u lepo složene čizme ili cipelice. Brojni običaji vezuju se za Mikulaša (Svetog Nikolu).