Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic

Vučić: Potrebni su nam mir i odgovoran pristup

2023.01.24
12:54
2023.01.24
18:38
Forrás
Tanjug
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je ''nama potreban mir i odgovoran pristup'', kao i da je ''pred nama težak period''.

Vučić je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter napisao da će biti potrebno ''više truda, rada i energije, pre svega jedinstva''.

Predsednik je istakao da narod ne mora da brine, ''jer ništa nismo potpisali, niti gde ima naš paraf''.

Za Srbiju je ključno da poveća stopu privrednog rasta, poručio je danas predsednik Srbije nakon sednice Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast bruto društvenog proizvoda.

"Zato je za mene sastanak sa članovima vlade i direktorima javnih preduzeća bio prilika da ih sve zamolim da ulože više energije, rada, truda i entuzijazma kako bi Srbija nastavila ubrzano da napreduje. Moramo da očuvamo ili podignemo nivo zaposlenosti, da snažimo industriju i građevinarstvo, pravimo nove objekte u energetskoj infrastrukturi", naveo je Vučić na instagramu.

Potreban nam je težak i naporan rad - rad, rad i samo rad, poručio je predsednik Srbije. Vučić je, u Palati Srbija, prisustvovao sednici Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast Bruto društvenog proizvoda, na poziv predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić. 

mir
stabilnost
Kosovo
Srbija
Evropska Unija

Najnovije

16:46

Ljudi iza kulisa

U okviru ciklusa razgovora „Behind the Scenes: umetnost iza kulisa”, viša kustoskinja Savremene galerije u Subotici Jasmina Vidaković razgovarala je sa Renatom Rudić, menadžerkom obrazovnog programa Otvorenog univerziteta u Subotici.

Najčitanije

Portal eAgrar neophodan!

Zahteve za subvenciju po hektaru poljoprivrednici mogu da podnesu do 15 maja. Rok za prijavu za premije za mleko je samo dve nedelje. Poznati su i rokovi ostalih subvencija. Podnošenje zahteva za novčane subvencije je moguće isključivo preko eAgrara.