Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Završna svečanost Plesnog kluba M-Plus

2017.12.23
19:27
Forrás
Pannon RTV
U petak uveče u prepunoj sali kanjiškog Doma kulture održala se završna svečanost i božićni program Plesnog kluba M-Plus.

Pod vođstvom koreografa Agneša Rac i Ane Besedeš, svaki član plesnog kluba je učestvovao, od predškolskih početnika do ozbiljnih plesača sa pregršt osvojenih medalja.

M-Plus funkcioniše 23 godine, od toga 20 godina je registrovana kao nevladina organizacija, u jubilarnoj godini je ostala bez sale za vežbanje. Imali smo rešeno pitanje sale, sad Kanjiža ima sale za vežbanje, koje mi ne možemo koristiti iz nekog razloga, tu smo u Domu omladine, kao i drugo plesno udruženje, a koje ne odgovara za naše potrebe. Ima puno talentovane dece, ali nemamo termina za vežbanje - kaže Eržebet Šoti, voditelj kluba i koreograf.

Nakon spektakularnog finala, kad su svi učesnici bili na podijumu, podeljeni su božićni pokloni svim članovima, voditeljima i koreografima Plesnog kluba M-Plus.

Pannon RTV
plesni klub
Kanjiža

Slične vesti

Najnovije

13:15

Komemoracija Dana Svetog Ištvana u Tordi

U Tordi su se zahvalnom misom, osvećenjem novog hleba, svečanim programom i polaganjem venca na spomenik Svetog Ištvana, prisećali kralja osnivača Mađarske. Malo naselje u dijaspori jedno je od onih u srednjem Banatu koje ima njegov javni spomenik.
12:28, Frissítve: 12:35

U Srbiju vraćena ukradena slika

Slika "Blagoveštenski sabor u Sremskim Karlovcima 1861" Vlaha Bukovca vraćena je u Srbiju. Delo hrvatskog secesijskog slikara ukradeno je pre 29 godina od kada je ukradena iz sporedne zgrade Muzeja Vojvodine u Čelarevu.
12:08, Frissítve: 12:18

Doprinos ograničenja

Majstorska radionica Međunarodne umetničke kolonije „9+1" u Staroj Moravici organizovana je 20. put. Tema ovogodišnjeg stvaralačkog kampa je: Doprinos ograničenja.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.