Ugrás a tartalomra

Do kraja sedmice – kiša

2019.12.10
16:16
Forrás
Pannon RTV
I u daljem toku nedelje treba očekivati kišu, zbog toga je dobro i narednih dana imati uz sebe kišobran ili nositi kabanicu.

U sredu u zoru nebo će biti vedro, ali će temperatura pasti ispod nule. Tokom dana doći će do naoblačenja, ponegde sa slabom kišom. Vetar će se pojačavati, a tokom popodneva mogu se očekivati temperature između 2 i 7 stepeni.

U četvrtak će ponovo nad našom teritorijom padati obilne kiše. Širom zemlje zbog naoblačenja očekivane su kiše, ali i susnežica. Najviša dnevna temperatura kretaće se oko pet stepeni.

kiša

Slične vesti

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.