Ugrás a tartalomra

Sahranjen Artur Hofman

2021.02.27
16:25
Forrás
Pannon RTV
Saradnik naše medijske kuće preminuo je 23. februara u Novom Sadu gde je lečen u bolnici zbog virusa korona.

Naš kolega rođen je 1954. godine u Somboru. Tamo je počeo da širi krila kao fotograf, snimatelj, reditelj i montažer. Sarađivao je na snimanjima brojnih filmova i dokumentarnih ostvarenja. Decenijama je radio u Televiziji Novi Sad, potom u Mozaik televiziji, a poslednjih deset godina bio je deo novosadskog tima Panon RTV-a 

Ištvan Bodžoni, direktor naše medijske kuće je u oproštajnom govoru odao je počast ličnosti i radu Artura Hofmana. Kako je rekao, u poslednjih 40 godina Artur Hofman izrastao je u jednu od najistaknutijih ličnosti institucije kao što je vojvođanski film. 

Artur Hofman na večni počinak ispraćen je u Istočnom groblju u Temerinu.  Od njega su se, između ostalih oprostili članovi porodice, prijatelji i kolege. 

Artur Hofman
sahrana
Temerin

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.