Ugrás a tartalomra

Uređeno dečije igralište u Gornjem Bregu

2021.05.17
19:54
2021.05.18
16:55
Forrás
Pannon RTV
Aktivisti Volonterskog centra iz Gornjeg Brega obnovili su seosko igralište i njegovu okolinu, čineći prostor za najmlađe lepšim i bezbednijim.

Osim toga, želeli bi da zajedničkim radom obnove i podrumske prostorije koji bi u skoroj budućnosti mogle da pruže prostor za omladinske programe.

„Podrumski klub smo počeli da obnavljamo od iznosa kojia je sakupljen na lanjskom jesenjem balu. Zamenili smo osvetljenje, i postavili nove LED sijalice. Prekrečili smo, sve su to uradili sami aktivisti. Želeli bi, naravno, to da nastavimo. Predstavlja nam veliku radost što je više njih to primetilo i dobili smo televizor koji će mladi moći uveče da koriste i čime ćemo uspeti da stvorimo jedan pravi društveni prostor" kaže Norbert Os Sabo, Volontereski centar Gornji Breg.

Gornji Breg
dečje igralište

Slične vesti

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.