Ugrás a tartalomra

U Horgošu veće prisustvo policije

2022.01.21
13:57
Forrás
Pannon RTV
Od jutros je u Horgošu veće prisustvo policije. Pretpostavlja se da traže nestalog muškarca kojem se, tokom prošlog vikenda, u naselju izgubio svaki trag.

Kako smo izvestili u našim prethodnim vestima, potraga za nestalim muškarcem počela je u ponedeljak. U istragu je danas uključeno više jedinica policije, a bili su prisutni i policijski psi. Potraga je obavljena na Sutonskom putu i u Trnovskom Šoru, a u navedenim područjima je pretražena svaka kuća. Prema nezvaničnim informacijama, s incidentom bi se mogao povezati i automobil koji se prošlog vikenda zapalio u blizini autoputa. Pretpostavlja se da su nestanak muškarca i zapaljeni automobil povezani. Policija tokom istrage nije iznosila nikakve detalje.

Horgoš
policija
nestala osoba

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.
15:58, Frissítve: 16:41

Vaskrs na Paliću

Povodom predstojećeg pravoslavnih praznika, na Paliću će po česti put biti organizovana manifestacija „Vaskrs na Paliću”.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.