Ugrás a tartalomra

Jednostavnije putovanje u Grčku

2022.03.15
13:41
2022.03.15
21:36
Forrás
Panon RTV
Više nije potrebno pokazati tzv. PLF dokument i prateći QR kod.

Onlajn upitnik Grčka je uvela tokom epidemije virusa korona kako bi imali tačne podatke o stranim gostima koji ulaze u zemlju.

Putnicima za Grčku ipak i dalje su potrebni kovid isprava, odnosno potvrda da je primljena vakcina, brzi test ili potvrda o preležanoj zarazi. Deca ispod pet godina starosti mogu slobodno da putuju.

U turističkim agencijama u Srbiji se nadaju da će do početka sezone i ova ograničenja biti ukinuta, tako da će svako slobodno moći da letuje na Sredozemnom moru. Grčka letovališta su inače, u periodu pre pandemije virusa korona, bila najpopularnija među turistima iz Srbije.

Grčka
putovanje
korona virus

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.