Ugrás a tartalomra

Elvira Kovač i Sabolč Halaši motivisali mlade

2017.03.17
12:03
Poslanica u Narodnoj skupštini Srbije Elvira Kovač i pomoćnik pokrajinskog sekretara za više obrazovanje Sabolč Halaši su se sinoć predstavili mladima u Novom Sadu, u organizaciji omladinskog foruma Saveza vojvođanskih Mađara
Poslanica u Narodnoj skupštini Srbije Elvira Kovač i pomoćnik pokrajinskog sekretara za više obrazovanje Sabolč Halaši su se sinoć predstavili mladima u Novom Sadu, u organizaciji omladinskog foruma Saveza vojvođanskih Mađara. Oni su na susretu sa mladima govorili o svom detinjstvu i prvim koracima u karijeri, motivišući okupljene. Predsednik omladinskog foruma Sabolč Feher je rekao da su ovi susreti jako važni, kao i ova atmosfera koja doprinosi oslobađanju i dobrom razgovoru. Elvira Kovač je pozvala mlade da hrabro uzmu učešće u političkom životu, te da doprinesu kreiranju budućnosti svoje zajednice. Budućnost je rukama mladih, zato im treba dati primer – dodao je Sabolč Halaši. On je kazao da se istrajnošću i saradnjom mogu postići veliki rezultati.
Elvira Kovač
Sabolč Halaši

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.