Ugrás a tartalomra

Robert Fejstamer primio Marinu Živković

2018.05.16
22:58
2018.05.17
09:07
Forrás
Pannon RTV
Predsednik opštine Kanjiža u svom uredu ugostio je mladu kanjišku atletičarku.

Prijem je upriličen povodom osvajanja državnog prvenstva i postavljanje rekorda na drugom takmičenju učenica gimnazija. U kategoriji mlađih omladinaca Marina Živković sakupila je 4.858 poena, što je za 130 više od pet godina starog postojećeg rekorda koji je do sada držao atleta Crvene zvezde.

Predsednik opštine je posebno pohvalio uspehe takmičara Atletskog klupa Partizan, a Marinu vidi kao buduću olimpijsku takmičarku iz Kanjiže koja je i pored prilično loših uslova za pripremu, uspela da postigne ovakav rezultat. Takođe je obećao da će u najkraćem roku pokušati da se pronađe rešenje za atletsku stazu i osavremenjavanje objekata.

Robert Fejstamer
Marina Živković
Kanjiža

Najnovije

Najčitanije

Preminula Marta Feher

Nakon kratke i teške bolesti u 48 godini života preminula je Marta Feher, novinarka nedeljnika „Het nap“. Od 2017. godine deo je redakcije „Het napa“, pre toga 10 godina radila je u Panon RTV-u.

Unapređenje zapošljavanja u Subotici

Završena je javna rasprava u vezi izrade Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za period 2024-2026. godina, koja je počela 8. aprila - obavestio je javnost Saša Gravorac.

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.