Ugrás a tartalomra

Fudbalska ekipa TSC danas igra u Londonu

2023.09.21
13:22
2023.09.21
16:39
Forrás
Pannon RTV
Tim iz Bačke Topole će u prvom kolu grupne faze Lige Evrope igrati protiv Vest Hem Junajteda. TSC već je trenirao na mestu utakmice u sredu uveče.

U dobrom raspoloženju i po pravom londonskom kišnom vremenu, TSC se pripremao za meč protiv Vest Hem Junajteda. Cilj ekipe iz Bačke Topole je da pruži maksimum na terenu, jer su cele godine radili da dođu dovde – rekao je trener Žarko Lazetić na konferenciji za novinare uoči meča. „Znamo istoriju Vest Hema i koliko dugo imaju evropsku istoriju. To se odmah oseti kada dođete na stadion, vidite da je pravi klub. Mi tek sada pokušavamo da pišemo istoriju, voleli bismo da TSC može da se pohvali sličnim stvarima. To je veliki izazov za nas, videćemo koliko možemo protiv tima kao što je Vest Hem.”

TSC je analizirao igru Vest Hema, cilj je pronaći slabe tačke – rekao je Sabolč Palađi generalni direktor  TSC-a. „Naravno dosta pažnje poklanjamo traženju i pronalaženju slabih tačaka protivnika, kao i nastojanju da istaknemo vrline našeg tima, u čemu smo zapravo dobri, da ih stavimo u prvi plan i nekako pokušavamo da spojimo tako da tamo gde su oni ranjivi nađemo te tačke tokom meča. U svakom pogledu imamo neku vrstu zahvalnosti prema njima, jer znamo koliki su i kakav su tim.”

Utakmica Vest Hem Junajted i TSC počinje u 21:00 po srednjeevropskom vremenu u Londonu. Meč će na licu mesta pratiti i ekipa RTV Panon.

sport
futbal
Liga Evrope

Najnovije

Najčitanije

Preminula je Eva Guba, novinarka Panon RTV-a

Naša koleginica je preminula danas, posle duže bolesti - obavestila je našu redakciju njena porodica. Eva Guba je za RTV Panon radila od 2020. godine, kao dopisnik iz Potiskog regiona.

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

U Srbiji sve više dece sa oboljenjima disajnih puteva

Stručnjaci kažu da roditelji treba odmah da reaguju ukoliko kod deteta primete različite simptome oboljenja disajnih puteva. Posebno zabrinjava što je zbog odbijanja vakcinisanja, skočio broj obolelih od velikog kašlja koji se javljaju lekarima.

Ema Sanka i Henrieta Ereš pobednice „TINI Festivala”

Ema Sanka je najbolja pevačica u kategoriji tinejdžera, dok je Henrieta Ereš proglašena za najbolju mladu pevačicu na „TINI Festivalu”, koji je održan u Temerinu. Ove godine je na takmičenju učestvovalo 17 takmičara u dve kategorije.