Ugrás a tartalomra
Fotó

Završna manifestacija „Modern Folking"-a
2020-08-27; 18:59

Projekat je započeo pre dve i po godine, a njegov osnovni cilj bio je predstavljanje i promocija narodne kulture i kulturnog nasleđa ovog regiona među mladima.

Danas je Dan mađarske kulture
2020-01-22; 21:04

Pozorišnim predstavama, uručivanjem nagrada, koncertima, izložbama, promocijama knjiga, pesničkim i muzičkim večerima širom države i van njenih granica praznuje se Dan mađarske kulture.

Potapi: Sekelji iz Bukovine sačuvali svoju kulturu
2018-10-06; 21:44

Sekelji iz Bukovine sačuvali svoju kulturu i identitet i nakon 77 godina od dolaska u Mađarsku – rekao je državni sekretar Mađarske zadužen za nacionalnu politiku u Kišmakonju u županiji Tolna.

Najnovije

19:37

Božićni vašar knjiga u Horgošu

U horgoškoj biblioteci organizovan je Božićni vašar knjiga, na kome su zainteresovani mogli da biraju između blizu 100 knjiga. Mnogi su za predstojeće praznike kupovali knjige za svoje najmilije.
18:07, Frissítve: 18:48

Zajedno za Oliverovo izlečenje

Širom sveta postoje dobronamerni ljudi, koji žele da pomognu Oliveru Palu Gajodiju iz Bajmoka, koji svojim donacijama pomažu u tome da dečak, koji će uskoro napuniti jednu godinu, dobije ono što mu je najpotrebnije: tretman genske terapije.

Najčitanije

Tragedija kod Bajmoka

Putnički automobil i voz sudarali su se jutros oko osam časova kod Bajmoka. U nesreći život je izgubila S.U. stara 31 godinu, iz Kikinde. Prilikom uviđaja nadležni su zatekli podignutu rampu.

Ilegalni migranti prevezeni iz opštine Novi Kneževac

Jutros su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova prevezli oko 450 migranata iz opštine Novi Kneževac. Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, migranti su smešteni u za to određene prihvatne centre.