Ugrás a tartalomra

Predsednik Vučić srpskoj deci iz regiona poručio: Ovde ste svoji na svome

2023.07.24
12:30
Forrás
Tanjug
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas srpsku decu iz regiona i poručio im da su oni u Srbiji svoji na svome i da su uvek dobrodošli.

"Velika hvala što se ovde u Predsedništvu Srbije, ovde niste gosti. Kada god ste u Beogradu i Srbiji niste gosti, već ste svoji na svome. Uvek će vas dočekivati raširenih ruku. Pozivam vas da uvek i što češće dolazite u Beograd, da uvek znate da smo mi Srbi jedan narod, ma gde živeli u ma kojem delu sveta i da ono što je za nas najvažnije, čuvamo svoj jezik, pismo, kulturu, da brinemo jedni o drugima i da vodimo računa o našoj budućnosti", poručio je predsednik deci.

Vučić je deci uručio poklone, a ona njemu uramljeni crtež dece - cveća (deca kao cveće) i plakat sa otiscima ruku na kome su se zahvalili Predsedniku na prijemu.

deca
Srbija

Najnovije

Najčitanije

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Da li će se ove godine saditi više soje?

Poljoprivrednici se žale na sušu, koja je vrlo neuobičajena za ovo doba godine. Prema vremenskim pokazateljima, u poređenju sa prosekom od poslednjih pedesetak godina, za trećinu manje padavina je bilo u mesecu februaru i martu.