Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vučić: nema potrebe za uvođenje novih protivepidemioloških mera

2021.11.22
19:17
Forrás
Pannon RTV
Nakon otvaranja radova na izgradnji deonice brze pruge između Novog Sada i Kelebije, Aleksandar Vučić, predsednik govorio je i o drugim aktuelnim temama, pa i o epidemiološkoj situaciji.

Rekao je da smatra da nema potrebe da se u državi uvode nove protivepidemiološke mere. Prema rečima predsednika države Srbije broj zaraženih stalno opada, zbog toga, kako je rekao, ni u bolnicama nema problema.

„Padaju ti brojevi i nemamo problema u bolnicama u ovom trenutku sa tim. Ne mislim da su potrebne nove mere, ali naravno, uvek sam spreman da saslušam ne samo lekare i epidemiologe šta oni misle po tom pitanju. Da li je izuzetno teška situacija, dok god imamo koronu, teška je situacija. Ali da li razmišljamo o nekim dodatnim merama u ovom trenutku, ne vidim razlog. U mnogo smo boljoj situaciji danas nego pre mesec dana."

epidemija
Aleksandar Vučić

Najnovije

18:01

Novi negativan rekord

Korona virus se u Srbiji sve brže širi. U poslednja 24 sata u zemlji je registrovano više od osamnaest hiljada novozaraženih. To je novi negativan rekord od pojave virusa u Srbiji.

Najčitanije

Kuća im je izgorela, potrebna im je pomoć

Proteklog vikenda je usled požara na dimnjaku oštećena jedna porodična kuća u Kuli. Bračni par Kanjo živi u dvojnoj kući, ali na sreću, plamen se nije proširio na drugi deo objekta. Svako ko želi može da pruži pomoć nesrećnoj porodici.

U Mađarskoj se skraćuje vreme karantina

Karantin će za odrasle osobe biti sedam dana, a u slučajevima bez simptoma, sa negativnim testom može se skratiti i na pet dana. U nastavi karantin se za vakcinisane skraćuje na pet dana.