Ugrás a tartalomra

U Subotici je do sada 75 građana tražilo četvrtu dozu vakcine

2022.03.22
13:54
Forrás
Panon RTV
Punkt za imunizaciju u prizemlju Nove opštine više nije otvoren.

Od početka kampanje imunizacije oko 49 odsto stanovnika Subotice primilo je prvu i drugu dozu neke od vakcina protiv virusa korona. Za treću dozu vakcine prijavilo se manje od 30 odsto građana.

U Domu zdravlja u Subotici od 4. marta moguće je primiti i četvrtu dozu cepiva, ukoliko je od primanja treće doze prošlo četiri meseca.

Četvrtu dozu vakcine do sada je u Subotici tražilo svega 75 sugrađana, kaže Ivanka Beoković, direktorica Doma zdravlja.

Oni koji žele da prime vakcinu mogu to da učine u ambulanti broj 7, gde su na raspolaganju vakcine proizvođača „Sinofarm" i „Fajzer". Punkt za imunizaciju u prizemlju Nove opštine više nije u funkciji.

vakcina
Subotica
korona virus

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.