Ugrás a tartalomra
pixabay/nextvoyage

Padaju cene stanarina u Mađarskoj

2020.10.06
11:27
Forrás
Panon RTV
Smatra se da je korona izazvala pad zakupnina od oko 10 posto u Budimpešti.

U glavnom gradu Mađarske su u odnosu na prošlu godinu cene stanarina pale za 10,2 posto, pokazuju podaci Mađarske centralne statističke službe. Krajem meseca septembra je prosečna stanarina u Budimpešti iznosila 140 hiljada forinti, što je oko 400 evra. To znači da su cene došle na nivo od prije tri godine, proizilazi iz istraživanja.

Smatra se da je tome pridonela pandemija, te su vlasnici bili prisiljeni spustiti zakupnine.

cene
stanarina
Mađarska

Najnovije

15:44, Frissítve: 20:04

Lepa crkva uvek ispuni dušu

Velika obnova katoličke crkve u Adi, koja je započela još decembra 2021. godine, sada je na pola puta. U toku je sređivanje unutrašnjosti, a ove nedelje započeće i izmena krovne konstrukcije.
12:57, Frissítve: 19:25

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.

Najčitanije

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.