Ugrás a tartalomra

Pregled sportskih rezultata

2017.04.13
08:20
U trećem susretu završnog rukometnog turnira Kupa Srbije Spartak Vojput je sa 31:25 savladao Slogu iz Požege na utakmici održanoj u sredu u subotičkoj Hali sportova

U trećem susretu završnog rukometnog turnira Kupa Srbije Spartak Vojput je sa 31:25 savladao Slogu iz Požege na utakmici održanoj u sredu u subotičkoj Hali sportova. Spartak se sada našao sa 12 bodova na četvrtoj poziciji, sa bodom manje od pančevačkog Dinama, Crvena Zvezda je na drugom mestu sa 15 bodova, a na čelu se nalazi Vojvodina sa 21 poenom. U sledećem susretu se Spartak Vojput susreće sa ekipom Vojvodine. * Košarkaši Spartaka se plasirali u Superligu, nakon što su sinoć pobedili kruševački Napredak sa 85:70. Među igračima plavo-belih se istakao Miloš Nikolić sa 19 koševa, a iza njega su Andrejević i Hristov sa po 13 bodova, te Prlja i Tresač sa po 10. Nakon utakmice je kao hladan tuš došla informacija da se glavni trener Dušan Alimpijević i pomoćni trener Spartaka Slobodan Ljubotina opraštaju od kluba zbog odlaska u beogradski FMP. Spartaka u Superligi očekuju susreti sa Crvenom Zvezdom, Partizanom, FMP i Mega Leksom. * U Senti je održan trening susret mladih odbojkašica Mađarske sa ekipom pionirki i kadetkinja subotičkog Spartaka. Iako je mađarska reprezentacija očekivano dominirala u ovom prijateljskom meču, utakmica je protekla vanredno uzbudljivo. Reprezentacija U16 Mađarske se sprema za Beograd, jer bi želela da se kvalifikuju za Evropsko prvenstvo koje se održava u julu. Mađari računaju na prvo ili drugo mesto u grupi, pobedu nad Crnom Gorom u utakmici u četvrtak i plasman u 6 timova koji će ići na Evropsko prvenstvo.

Sport
pregled
rukomet
košarka
Spartak

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.