Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Poznati hitovi na božićnom koncertu Duvačkog orkestra iz Sente

2019.12.23
20:48
Forrás
Pannon RTV
Pored klasičnih kompozicija za veliki orkestar, na tradicionalnom božićnom koncertu Duvačkog orkestra iz Sente u nedelju uveče čuli su se i hitovi grupe Bon Bon, Erika Kleptona i Glorije Gejnor.

Na koncertu koji je održan u lokalnom pozorištu, predstavili su se i najmlađi članovi orkestra. Nastupili su takođe i bivši članovi. Tibor Masa, dirigent Duvačkog orkestra, Senta: „Veliko nam je zadovoljstvo što se muzičari koji su otišli u inostranstvo vraćaju. Oni dolaze kući kod svojih porodica i pridružuju se bendu ako im to vreme dozvoli. Pored toga nem već više godina dolaze i gosti iz Duvačkog orkestra iz Mađarskog mesta a Hajdubesermenj, tako da će ponovo biti sa nama i ove godine. "

duvački orkestar
koncert

Najnovije

17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.
16:09, Frissítve: 16:14

Izložba umetničkih fotografija u Bečeju

U Galeriji "Krug" u Gradskom pozorištu u Bečeju je otvorena izložba fotografija pod nazivom "Dijalog". Na izložbi zainteresovani mogu da pogledaju fotografije Olivije Erdelji iz Bačkih Vinograda i Lasla Justina iz Bečeja.

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!