Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ – Őszi nagytakarítás

2023.11.14
13:00
2023.11.14
13:38
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy 2023. szeptember 21-e és december 6-a között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 óráig kihelyezik a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 12.00 és 14.00, illetve 17.00 és 19.00 óra között végzik.

November 15-én, szerdán a Vasutas-település Helyi Közösségben folytatódik az akció, ahol a Libalegelő és a Milutin Uskoković utca találkozásánál, valamint a Jovan Mikić utca és a Csordás út kereszteződésében helyezik el a nagyméretű hulladékgyűjtőket.
November 16-án, csütörtökön ugyancsak ebben a helyi közösségben a Tölgy és a Jovan Mikić utca sarkán, valamint a Kopaonik és a Bajmoki utca kereszteződésében, illetve a Milutin Uskoković utca és az 51. hadosztály utca sarkán helyezik ki a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket.

Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

Most

19:45

Orbán Viktor Andrej Babissal tárgyalt

Orbán Viktor magyar miniszterelnök, a Fidesz elnöke megbeszélést folytatott Andrej Babissal, Csehország korábbi miniszterelnökével, a cseh ANO párt elnökével - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
17:22, Frissítve: 18:47

A hajdújárási Lurkóházban járt a Mikulás

Az Old Bikers Vajdasági Motorosklub tagjai ismét megajándékozták a hajdújárási Lurkóház kis védenceit. Idén 23 gyermek örülhetett a karácsonyi csomagoknak. A kicsik minden évben készülnek a Mikulások érkezésére, ez idén sem volt másként.

Népszerű