Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ – Szabadkai Egészségház

2023.10.03
14:22
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Egészségház értesíti a polgárokat, hogy október 4-től a koronavírus fertőzés diagnosztizálásához a PCR-tesztet a következő rendelőkben lehet elvégezni:

A I-es számú rendelőben végezhetik el azok a páciensek akik a I-es, II-es, III-as, VII-es, a Harcosok sorakozója (Prozivka), a sándori, a békovai és a kisboszniai egészségházhoz tartoznak.

A IV-es számú rendelőben végezhetik el azok a páciensek akik a IV-es, a kisbajmoki, a kelebiai, a Zorka, a Peščara és a sugárúti Gerontológiai Központ rendelőjéhez tartoznak.

A VI-os számú rendelőben végezhetik el azok a páciensek akik az V-ös, VI-os, az Egyetemista, a Határőr, a radanováci, a Mup, a Sever és az Elektrovojvodina rendelőjéhez tartoznak.

A Harcosok sorakozója (Prozivka) rendelőben csak azok a páciensek végezhetik el, akik nem fertőzöttek koronavírussal, viszont kórházi gyógykezelés miatt kell a PCR-teszt.

A palicsi egészségházban végezhetik el azok a páciensek akik a palicsi, a hajdújárási, a ludasi és a királyhalmi egészségházhoz tartoznak.

A csantavéri egészségházban végezhetik el azok a páciensek akik a csantavéri, az újzsedniki és a nagyfényi rendelőhöz tartoznak.

A bajmoki rendelőben végezhetik el azok a páciensek akik a bajmoki és a györgyéni rendelőhöz tartoznak.

A tavankúti egészségházban végezhetik el azok a páciensek akik a tavankúti egészségházhoz tartoznak.

koronavírus
PCR-teszt

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.