Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ - Ünnepi nyitvatartás

2024.02.13
14:20
2024.02.13
14:38
Forrás
Pannon RTV
Február 15-e, csütörtök és 16-a, péntek munkaszüneti nap Szerbiában az államiság napja miatt.

Az ortodox Gyertyaszentelő, vagyis Sretenje napján ünnepli Szerbia az államiság napját, ezért február 15-én, csütörtökön és 16-án, pénteken a Tržnica Rt. igazgatósága és pénztára zárva tart. Ugyanakkor a vállalat által üzemeltetett piacok a megszokott nyitvatartás mellett dolgoznak mindkét napon. 

Csütörtökön és pénteken a közintézmények, a hivatalok, a bevásárlóközpontok nem, vagy csak módosított nyitvatartás mellett dolgoznak. Ügyintézés előtt mindenképpen tájékozódjunk a munkaidőkről, mert könnyedén zárt ajtók fogadhatnak bennünket.

Közérdekű információ
ünnepi nyitvatartás
államiság napja

Most

18:12, Frissítve: 18:17

Két nap alatt ezer kilométert repült egy mentett kis hattyú

Példa értékű összefogással és sikersztorival zárult a kis hattyú megmentése. A jeladóval ellátott kis hattyú a szabadon engedését követően egy hónapra, április 12-én útnak indult, a legfrissebb adatok alapján, jelenleg a Fekete-tengernél tartózkodik.
17:18, Frissítve: 19:33

Az éghajlatváltozás a méztermelésre is kihat

Az enyhe téli időjárás és az éghajlat változása a méhészeket is nehéz helyzetbe hozza. A méhészek elmondása szerint idén szokatlanul korán virágzásnak indult a repce és az akác, aminek hatására a méhek is idő előtt megkezdték munkájukat.

Népszerű