Ugrás a tartalomra

A hét közepétől hűvösebb idő várható

2019.11.18
16:10
2020.02.23
12:47
Forrás
RHMZ, idokep.hu
Szerdától érkezik a lehűlés térségünkbe - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet honlapján.

Addig azonban még élvezhetjük az enyhe időt. Holnap 18 fokig emelkedik a hőmérő higanyszála, és több órás napsütés is előfordulhat. Csapadék nem várható. Szerda reggel aztán borús, esős időjárásra ébredhetünk majd, és a nappali hőmérséklet sem emelkedik majd 15 fok fölé. Az előrejelzések szerint az eső csütörtökre ugyan megszűnik, de a hőmérséklet ezzel együtt marad 13-14 fokon. A hosszútávú prognózis szerint december első hete már fagyokat is hozhat, sőt ekkor már nem lesz melegebb napközben 7-8 foknál.

időjárás-előrejelzés
időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.