Ugrás a tartalomra

Fokozatosan elvonul felettünk a csapadékot hozó mediterrán ciklon

2019.11.20
11:23
2019.11.20
11:30
Forrás
Pannon RTV
Az esti órákban már felszakadozik a felhőzet is. Csütörtökön mérsékelten felhős időjárásra számíthatunk, helyenként még némi esővel.

A reggeli órákban 7 fokig hűl le a levegő, de a délután akár 17 fokot is mérhetünk. Pénteken az előrejelzések szerint Vajdaságban felhős és napos időszakok váltják majd egymást. A csúcshőmérséklet 14 fok körül alakul. Szombaton és vasárnap felhős, de száraz lesz az idő. A frontérzékenyek körében görcsös, migrénes fejfájás jelentkezhet. A változékony időjárás hatására a krónikus betegek, az idősek vérnyomás-ingadozást, gyakori rosszullétet is tapasztalhatnak.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.