Ugrás a tartalomra

A Bayern München 6-0-ra verte a Zvezdát

2019.11.26
23:17
2019.11.27
09:37
Forrás
Nemzetisport.hu
A labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjának 5. fordulójában a Bayern München 6–0-ra legyőzte a Crvena zvezdát Belgrádban.

A bajorok rögtön az első percben magukhoz ragadták a kezdeményezést, beszorították a hazai csapatot a saját térfelükre. Az óriási nyomásnak hamar meg is lett az eredménye, a 14. percben Philippe Coutinho beadásából Leon Goretzka a jobb felsőbe bólintott (0–1). A 41. percben Robert Lewandowski is beköszönt, ám mivel találata előtt kezezés történt, videózás után elvették a gólt. A második játékrészben viszont – több – érvényes találatot is szerzett, az 53. percben büntetőből volt eredményes, nyolc perccel később pedig már kettő szerepelt a lengyel csatár neve mellett (0–3). Hogy ne maradjanak sokáig gól nélkül a nézők, Lewandowski a 64. percben már mesterhármasnál járt, öt perccel később pedig mesternégyesnél – ezzel a 46. BL-gólját szerezte a Bayern München színeiben, ami klubrekord.

A kegyelemdöfést Corentin Tolisso vitte be a hajrában – 6–0 lett vége a bajorok javára, a sikerrel a Bayern már biztosan a B-csoport első helyén végez. A Crvena zvezdának ahhoz, hogy megőrizze harmadik helyét, az utolsó fordulóban nem szabad veszítenie Görögországban az Olimpiakosz ellen.

Bajnokok Ligája
Bayern München
Crvena zvezda

Most

13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.