Ugrás a tartalomra

Sűrű köd borította el az utcákat

2019.11.29
21:05
2019.11.30
07:28
Forrás
Pannon RTV
Fontos, hogy aki útnak indul vezessen óvatosan, tartsa be a követési távolságot, ne hajtson gyorsan, és akinek nem feltétlenül muszáj, ne menjen sehova.

A szokatlan és az időszakra egyáltalán nem jellemző nappali felmelegedés a térségben kedvezett a ködhajlam növekedésének, így estétől a derült, szélcsendes területeken néhány óra alatt kiterjedt ködmezők alakultak ki.

Ezzel egyidejűleg hidegfronti hatás kezdődik. Szombaton az erős, olykor viharos északnyugati szél hatására tovább csökken a felhőzet, kisüt a nap, majd délután záporok, északon és keleten már hózáporok is előfordulhatnak. Erős lehűlés várható: délután már csak 5-6 °C valószínű.

A TSC-Spartacus meccsen is Zentán sűrű köd borította el a pályát.

Kép: Tóth Tibor

köd
Szabadka
Zenta
ködhajlam
hidegfront

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.