Ugrás a tartalomra

Kisfilm a KÉK-hírekről - Nekünk fontos, és neked?

2019.11.30
11:42
2019.11.30
12:07
Forrás
Pannon RTV
Szarapka Dóra, a KÉK-híreink szerkesztőjének kisfilmje közönségdíjas lett Egerben. A videó a Külhoni magyar történetek című pályázatra készült.

Magyarország Miniszterelnökségének Nemzetpolitikai Államtitkársága A mi történetünk címmel szakmai hétvégét és továbbképzést tartott Egerben a külhoni magyar főiskolai és egyetemi hallgatók számára. A november 22-e és 24-e között megtartott rendezvényen 82 külhoni fiatalt láttak vendégül. A találkozó keretében egy pályázatra is jelentkezhettek a fiatalok. Ide olyan írást, interjút vagy videót, kisfilmet tudtak benyújtani, amelyek izgalmas, példaértékű külhoni magyar történetet, személyt, családot vagy közösséget mutatnak be.

Szarapka Dóra a Pannon RTV honlapján megjelenő KÉK-hírek szerkesztője egy rövidfilmmel pályázott. A kisfilmben arról mesél, hogy miért kezdett el a Könnyen Érthető Kommunikációval foglalkozni, valamint arról, hogy hogyan kezdődött a már több mint fél éve tartó együttműködésünk.

A cikkünk KÉK változatát ide kattintva érheted el.

Az információkhoz mindenkinek joga van. Legyen a média mindenkié!

KÉK-hírek
Szarapka Dóra
Nemzetpolitikai Államtitkárság

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.