Ugrás a tartalomra

A Desiré fesztivál zárónapja is ünnep

2019.11.30
19:23
2024.03.19
08:49
A montenegrói társulat Kapitalizmus című előadásával véget ér a Desiré fesztivál Szabadkán.

A szabadkai színházi rendezvényre Szerbiából, Magyarországról, Szlovéniából, Franciaországból, Horvátországból, Törökországból, Romániából és Montenegróból érkeztek társulatok. A szervezők azt mondják, ennek a rendezvénynek nemcsak a kezdete, de a zárónapja is ünnep.

Urbán András, rendező-igazgató, Kosztolányi Dezső Színház, Szabadka: „A fesztivál szervesen kapcsolódik ehhez a városhoz, a város embereihez is. Jó érezni ez alatt a nyolc nap alatt, hogy ami történik, fontos a közönségnek. Ilyenkor kicsit illetlennek tűnik, hogy csak dicsérgetjük magunkat, de nagyon pozitív így a vége, maximális érdeklődés volt a közönség részéről, követték, telt házaink voltak.”

Desiré fesztivál
Urbán András

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.