Ugrás a tartalomra

Újabb összecsapások Hongkong utcáin

2019.12.02
08:19
Forrás
MTI
Több összecsapás is történt a rendőrök és a kormányellenes tüntetők között az éjszakába nyúló hongkongi megmozdulásokon, miután két hét nyugalmat követően vasárnap újra tízezrek vonultak utcára.

Egy héttel a demokráciapárti jelöltek elsöprő győzelmét hozó helyhatósági választások után napközben békés felvonulást tartottak a városban, de a demonstráció estére több helyen ismét erőszakba torkollott: tiltakozók egy-egy csoportja a szárazföldi Kínával kapcsolatba hozható üzleteket és éttermeket, illetve állomásokat rongált meg, valamint téglákat dobált a rendőrök közé, utakat torlaszoltak el, továbbá egy rendőrségi járműre Molotov-koktélt hajítottak, mire a rendőrök könnygázzal és gumilövedékekkel válaszoltak.

Hongkong
tüntetés

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.