Ugrás a tartalomra

Új helikopterekkel gazdagodott a szerb katonaság

2019.12.02
16:34
Forrás
www.mod.gov.rs
Az Mi-35M típusú légi járművek ma érkeztek a batajnicai reptérre.

Az Oroszországból szállított helikoptereket éjszakai és nappali bevetésen is használhatják és alkalmasak arra is, hogy összetett időjárási körülmények között repüljenek. Aleksandar Vulin szerb védelmi miniszter korábban elismerően nyilatkozott a gépekről, elmondása szerint az Mi-35M típussal jelentős képességnövekedést érünk el. Ez a helikopter a bevetés során tűzharcban segítséget nyújt a levegőből a gyalogosoknak, képes arra, hogy a fedélzetén nyolc fegyverest szállítson a megfelelő helyre, fegyvereket tud eljuttatni, a fronton ragadt katonák kimentési akcióiban is rendkívül sikeresnek bizonyul.

Aleksandar Vulin
Batajnica
katonaság

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.