Ugrás a tartalomra

Lezárták az M5-ös autópályát Szegednél

2019.12.04
14:19
2019.12.04
16:42
Forrás
MTI, Pannon RTV
Felborult egy teherautó Szeged térségében, a rendőrök teljes szélességében lezárták az M5-ös érintett szakaszát.

Eddig tisztázatlan körülmények között felborult egy teherautó az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 168-as kilométerszelvénynél. Az elsődleges adatok szerint személyi sérülés nem történt. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett pályaszakaszt lezárták a rendőrök, a közlekedőket a Röszke Autópálya-határátkelőhelynél terelik le a sztrádáról. Az 55-ös számú főútról van lehetőség a visszatérésre.

M5-ös
Szeged
baleset
kamion
teherautó
rendőrség

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.