Ugrás a tartalomra

Korszerűbb feltételek az újvidéki szülészeten

2019.12.05
13:17
2019.12.05
17:48
Forrás
Pannon RTV
Felújítják az Újvidéki Klinikai Központ nőgyógyászati részlegét.

Az eredeti tervek szerint az épület felújításának már 2010-ben el kellett volna készülnie, azonban adminisztrációs okok miatt ez nem valósult meg - mondják az illetékesek. A felújítást ma Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke, valamint Zoran Gojković egészségügyi titkár is megtekintette. A mostani beruházás 2020 tavaszára elkészül - hangzott el a mai eseményen.
Zoran Gojković, tartományi egészségügyi titkár: „Teljes körű felújítást végzünk a nőgyógyászaton és a szülészeten. Tudatában voltunk mindannyian annak, hogy 2-3 évvel ezelőtt nagyon lehangoló látvány fogadta azokat, akik ide jöttek, nem kényelmes, alkalmatlan körülmények fogadták a várandósokat, valamint azt a hatezer csecsemőt évente, akik itt jönnek a világra. ”

Újvidéki Klinikai Központ
nőgyógyászat
felújítások
Igor Mirović

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.