Ugrás a tartalomra

A méhészeket is segíti a tartomány és a NALED

2019.12.05
15:39
2019.12.05
17:46
Forrás
Pannon RTV
Egy, a szerbiai méhek megóvását szorgalmazó dokumentumot is aláírtak a tartományi kormány és a Nemzeti Helyi Gazdaságfejlesztési Egyesülés azaz a NALED.

A felek az elmúlt időszakban számos területen értek el előrehaladást. Az idei találkozón a méhészet fejlesztését helyezték a középpontba. Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke is a méhészeti fejlesztések terén elért eredményt méltatta: „A tartományi kormány, amely az általam vezetett kormány előtt működött mindössze 5 millió dinárt fordított a méhészet fejlesztésére Vajdaságban, mi pedig már, tudtommal elértük a 150, 160 millió dináros összeget, ami a méhészet támogatását illeti. A NALED segített bennünket abban, hogy erre az ágazatra összpontosítsunk, mi pedig a közös alapok munkájával megtettük a legtöbbet ami tőlünk telhető. Védelmi intézkedések és termelési ösztönzések által segítettünk, hogy ez az ágazat, amellyel korábban kevésbé foglalkoztunk, most mindannyiunk számára felismerhető legyen. ”

NALED
méhészet
tartományi kormány

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.